Laatste info i.v.m. de inschrijvingen

Vrijdag 1 september om 20:00 starten de inschrijvingen voor het nieuwe scoutsjaar! Er verschijnt dan in de menubalk bovenaan de site iets nieuws: "lid worden". Als dat niet verschijnt klik dan rechtsbovenaan op "inloggen", dan staat het links bovenaan in de bruine menubalk! Als je hierop klikt, dan kan je de gegevens van je kind invullen. Is er al een broertje of zusje lid bij ons? Vermeld dan bij "opmerkingen": Broer/zus van voornaam naam, tak.  Als alles ingevuld is klik je onderaan op "lid worden" om je aanvraag te versturen. Nadien krijg je een mail met daarin of je kind al dan niet is ingeschreven bij ons.

- Je bent ingeschreven? Super! We openen op zondag 17 september, meer info vind je in de mail.

- Je bent niet ingeschreven? Helaas, de tak waar je je wou inschrijven zit vol.. Probeer het volgend jaar nog eens, of schrijf je in in een van de andere scoutsgroepen in de buurt:

Scouts Zellik

Scouts Kramaai Mollem

De kapoenen worden dit jaar gesplist in kapoenen 1 & kapoenen 2. Voor de rest laten we per tak een vast aantal nieuwe leden toe:

Tak Geboortejaar Geslacht Nieuwe leden

Kapoenen 1

Kapoenen 2

Kabouters

Otters

Bevers

Jonggidsen

Jongverkenners

Givers

Jin

2009 / 2008

2007 / 2006

2005 / 2004

2003 / 2002

Gemengd

Gemengd

VOLZET

VOLZET

/

Gelieve dan ook geen aanvragen te doen voor Bevers, Jonggidsen of Givers. Jongeren die zich willen inschrijven bij de Jin contacteren best de groepsleiding op onderstaand e-mailadres.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, of er zijn problemen bij de inschrijving, aarzel niet: groepsleiding@scoutsengidsenasse.be