Scougi

Wat is de Scougi?

De Scougi is ons “magazine” dat 1 maal per trimester verschijnt. Hierin staat alle praktische informatie, een jaaragenda, trimesterprogramma’s per tak, leidingsgegevens, fotopagina’s, … Kortom: alles wat u van onze werking moet weten, staat hier in. Elk lid krijgt deze Scougi via de Post (of digitaal – zie hieronder). Dit is volledig inbegrepen in het lidgeld.

Kan ik de Scougi ook enkel digitaal krijgen?

Omdat wij ook ons steentje willen bijdragen aan het milieu willen wij graag de oplages van onze Scougi beperken. Wij stellen daarom reeds enkele jaren onze Scougi op de website beschikbaar. Ook proberen wij vanaf nu onze fotopagina’s te beperken aangezien een groot deel van onze leden de foto’s meestal op het internet bekijken.

Om daarin langs jullie kant nog verder te gaan, zouden wij graag aan iedereen vragen of er mensen zijn die de Scougi liever in digitaal formaat bekijken op de website en afstand willen nemen van de papieren versie.

Indien dat het geval is vragen wij om onderstaand formulier in te vullen! Wie niets laat weten, krijgt uiteraard de Scougi nog in gewone vorm.

Digitale versie van de Scougi

Op deze pagina kan u ook de PDF versies vinden van ons trimesterboekje. Hierin vindt u alle praktische informatie, ledenactiviteiten, … U hebt hiervoor wel een up to date versie van Adobe Acrobat Reader nodig.

De familienaam waarop de Scougi geleverd wordt.
Het adres waarop de Scougi geleverd wordt.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.